Megjelent az Összegző Tanulmány

Kedvezményezetti infoblokk

Megjelent a KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú, „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II.” (ÖFFK II.) című kiemelt projekt keretében az Összegző Tanulmány, amely az alábbi 4 kötetből áll:

 • I. kötet A 21. századi önkormányzati sikertényezők vizsgálata az ÖFFK II. projekt kutatásainak tükrébencímű mű egy három éven át tartó kutatás eredményeinek szintetizáló összegzése.

 • II. kötet A helyi önkormányzatok fejlődési perspektívái Közép- Kelet Európában - Közös Tanulás és Innovációk, konferenciakötet: Az ÖFFK II. projekt keretében 2018. november 15-16-án a Budapesti Kongresszusi Központban került megrendezésre, „Perspectives of Local Governments in Central Eastern Europe - Common Learning and Innovations” címmel az első nemzetközi konferencia. Az Összegző Tanulmány második kötete a résztvevő magyar és külföldi előadók tudományos tanulmányait gyűjti egybe.

 • III. kötet A helyi önkormányzatok fejlődési perspektívái Közép- Kelet Európában - Gyakorlat és Innovációk, konferenciakötet: A második nemzetközi konferencia 2019. március 5-6-án került megrendezésre „Perspectives of Local Governments in CEE – Practice and Innovations” címmel. A konferencián kiemelten az önkormányzati gyakorlatra koncentráltunk, melynek célja a gyakorlati szakemberek előtérbe helyezése volt. A konferencia célcsoportja pedig az önkormányzatok és az önkormányzati szakterületen dolgozó szakemberek voltak.

 • IV.kötet Önkormányzati Kutatások Gyűjteménye (2010-2018), szemelvénygyűjtemény: A 2010-2018-ig terjedő időszakban készített és általunk ismert önkormányzati kutatásokat veszi sorra és célja az elmúlt évtizedben a közigazgatás fejlesztésére irányuló – döntően gyakorlat orientált – hazai és európai forrásból támogatott, projekt alapú kutatások bemutatása.

   

  A köteteket pdf verzióban megtalálják a „Jelentések” fül alatt.

   

  Ezúton is köszönjük a munkát a kutatásvezetőinknek, kutatási elnökeinknek, kutatási platformtagoknak, külső szakértőinknek, a konferenciák előadóinak és mindenkinek, aki részt vett ezekben a színvonalas és sokrétű kutatásokban.

  Reméljük, hogy az Ön tetszését is elnyerik a kötetek és ezzel is hozzájárulhatunk a hatékony és szolgáltató önkormányzati szemlélet kialakulásához Magyarországon.FirstPrev1NextLast v
Kedvezményezetti infoblokk
Kedvezményezetti infoblokk
FirstPrev1NextLast v


Vissza a hírfolyamhoz