A Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetségének tavaszi közgyűlésén mutattuk be az ÖFFK II. projekt eredményeit

előadás Bükfürdő

A Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége (a továbbiakban: KÖSZ), 2019. május 8-án, Bükfürdőn megtartotta tavaszi közgyűlését, amelyre meghívásra került többek között a Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Irodája (a továbbiakban: BM ÖKI) is.

A rendezvényt Csomor László, a KÖSZ elnöke nyitotta meg, majd Dr. Németh Sándor, Bük Város polgármesterének köszöntőjét követően a közgyűlés napirendjét tárgyalták meg a résztvevők. A napirendi pontokat szakmai előadások követték a Nemzeti Közművek Zrt., a Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkára és a BM ÖKI részéről.

A KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú, „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II.” című (a továbbiakban: ÖFFK II.) projekt keretében feltárt jó mintákat Sebánné Joó Tünde osztályvezető az „Önkormányzati jó gyakorlatok az ÖFFK II. kutatásainak tükrében” című előadásában ismertette. Előadásában röviden bemutatta az ÖFFK II. céljait és eredménytermékeit, majd a projekt fókuszában lévő kutatási területekhez kapcsolódóan a lakossági inkluzivitást, valamint az önkormányzatok sikeres információkezelését emelte ki.

 

A rendezvényen bemutatott „Önkormányzati jó gyakorlatok az ÖFFK II. kutatásainak tükrében” című előadás prezentációja a jelen cikk alatt megtekinthető és letölthető.FirstPrev1NextLast v
előadás Bükfürdő
előadás Bükfürdő
FirstPrev1NextLast v


Vissza a hírfolyamhoz