Elkészült az önkormányzatok információfeldolgozási képességeit figyelemmel kísérő kutatás Kutatási Jelentése!

Megjelent a KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú, „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II.” (ÖFFK II.) című kiemelt projekten belül az önkormányzatok információfeldolgozási képességeit figyelemmel kísérő kutatás (a továbbiakban: Kutatás III.) Kutatási Jelentése.

Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt be az információfeldolgozás, valamint az online tér és a közösségi média használata, ezért hasznosnak bizonyult e jelenség mélyebb vizsgálata, amely által sikerült rávilágítani az önkormányzatok információfeldolgozási képességeiben rejlő további lehetőségekre.

A kutatás során számos megállapítás született arra vonatkozóan, hogy milyen problémák, illetve jó gyakorlatok alakultak ki a települések információfeldolgozási folyamataiban, amelyek kimutatására a kutatási jelentés is fókuszált. Ezen kívül a kutatási folyamat bemutatására is specializálódott a Kutatás Jelentés, amelynek elkészítése több szereplő, elsősorban a Kutatás III. kutatásvezetője, a Kutatás III. team, valamint további együttműködő partnerek (elsősorban a delegált kutatási platformtagok) bevonásával valósult meg. Ismételten köszönjük a kollegák közreműködését és munkáját, hiszen az ő segítségükkel sikeresen elkészült a kutatási jelentés, amelyben rávilágíthattunk az esetleges fejlesztési perspektívákra az önkormányzatokra vonatkozóan, amelyek beépítésére a jövőben is fókuszálni kell.FirstPrev1NextLast v
FirstPrev1NextLast v

KutatásIII._Kutatási_Jelentés.pdf


Vissza a hírfolyamhoz