Találati lista a következő címkére: Közbeszerzés

A közbeszerzési útmutató 2013. július 1-én bekövetkezett jogszabály módosítás miatt aktualizált változata. - Az egészséges ivóvíz biztosításához szükséges intézkedésekről szóló 1379/2012. (IX. 20.) Korm. határozat feladatként határozta meg, hogy kerüljön összeállításra a közbeszerzési eljárások lebonyolítását segítő módszertani segédlet, ami könnyen használható és értelmezhető. Ezen cél elérése érdekében készült ez az útmutató, melynek elkészítésébe a Belügyminisztérium munkatársain túl a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft. szakértői is közreműködtek.

I. Regionális konferenciasorozat - Az „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése” című, ÁROP-1.1.20-2012-2012-0001 azonosítószámú kiemelt projekt keretében 2013. szeptember 16. és október 3. között megrendezésre került az Önkormányzati Koordinációs Iroda első regionális konferenciasorozata, az „ÖKI Roadshow”.

Aktualizáltuk a Közbeszerzési Útmutatót

közbeszerzési útmutató 1. segédlet végleges_javított.pdf - közbeszerzési útmutató - 1. segédlet

NFÜ ÖNERŐ ALAP.pdf - Regionális konferencia előadása - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

NKEK ELŐADÁS.pdf - Regionális konferencia előadása - Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft.

közbeszerzési útmutató 2. segédlet.pdf - közbeszerzési útmutató - 2. segédlet

közbeszerzési útmutató 3. segédlet.pdf - közbeszerzési útmutató - 3. segédlet

közbeszerzési útmutató 4. segédlet.pdf - közbeszerzési útmutató - 4. segédlet

közbeszerzési útmutató 5 0.pdf - Közbeszerzési Útmutató 5.0

A 6/2012. (III. 1.) BM rendelet alapján megítélt ivóvízminőség-javításhoz kapcsolódó támogatás esetén a 2013. évre ütemezett támogatási összegre eső előleg lehívásához mi a teendője a kedvezményezettnek?