MEGHÍVÓ az „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése” című, ÁROP-1.1.20-2012-2012-0001 azonító számú kiemelt projekt keretében megrendezésre kerülő I. regionális konferencia-sorozat rendezvényeire

Az első regionális konferencia sorozatra 2013. szeptember 16 – október 3. között kerül sor, témája a nemzetközi kötelezettségvállalás, a projektek előrehaladása, a kötelezettség teljesítése és az EU önerő alappal kapcsolatos lehetőségek. 

A regionális konferencia sorozat keretében lehetőség lesz egyéni konzultációra is, amelyek alkalmával a jelentkezők a projektjükkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre kaphatnak választ.

Olyan szervezetek ajánlják fel segítségüket, szakértelmüket a helyszínen, mint az Országos Vízügyi Főigazgatóság; Nemzeti Környezetvédelmi és Energiaközpont Non- Profit Kft; Nemzeti Fejlesztési Programiroda Non- Profit Kft; Országos Tisztifőorvosi Hivatal; Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főigazgatóság; Belügyminisztérium – Önkormányzati Koordinációs Iroda. A Rendezvényen bemutatkoznak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium ÁROP projektjei az Önkormányzati szervezetfejlesztési és képzési lehetőségek témájában.


JELENTKEZÉSI LAP ÉS JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA LÁSD: MELLÉKELET